Nagy pénz kis foci

Kiesett az NB II-es bajnokságból a Budaörsi SC a hétvégén, a Pálhalma elleni 1:0-ás verességet követően. A katasztrofális szezont záró csapat nemrégiben váltott vezetőedzőt, akinek az első feladata a Budaörsi SC NB II-be való visszarugdosása lesz.

A Budaörsi SC az idén csak az önkormányzattól 60 millió Ft-os támogatást kapott márciusban, ami a másodosztályú bajnokságban  elég korrekt összegnek mondható. Csapat májusban benyújtott egy újabb támogatási kérelmet, nagyságrendileg 40 millió Ft-os igényt, azonban azt nem szavazták meg a bizottságok, így a testület sem. A plusz pénz a csapat 2012-2013-as NB II-es bajnoki szezon sikeres szereplésére szolgált volna, de ez már tárgytalan.

Az alábbiakban a Budaörsi SC közleménye olvasható:

Keretbe zártuk klubunk NB II-es történetét, mert az első és az utolsó idegenbeli mérkőzésünket egyaránt Dunaújvárosban játszottuk.
Most egy hitetlen vert sereg benyomását keltettük és bár a harmatos hazaiaknak jóformán gólszerzési lehetőségük sem volt, de csapatunk most nem akarta a győzelmet és nem tudott gólt szerezni, pedig mindössze 1 találatra voltunk az áhított helyezéshez.
Sajnos így miden korábbi álmunk elszállt és utolsó helyezettként kisve készülödhetünk majd az NB III-as szereplésre.

 


facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.