Közel egymilliárdos beruházással fejlesztette budaörsi telephelyét a Műszer Automatika Kft.

Közel egymilliárd forintos beruházással bővítette budaörsi telephelyét az elsősorban vasúti biztosítóberendezések és gázérzékelő rendszerek fejlesztésével, gyártásával és karbantartásával foglalkozó Műszer Automatika Kft. – közölte a cég kedden az MTI-vel.

 

Az új épületben – amelynek felépítését a Közép-Magyarországi Operatív Programból közel 100 millió forinttal támogatták – fejlesztés, tervezés és gyártás is folyik majd, alapterülete csaknem 1500 négyzetméter.

A telephelyfejlesztést a vállalat két ütemben valósította meg. Az első keretében a pályázati projekt részeként hozták létre az épületet, majd a második ütemben  – a pályázattól teljesen függetlenül – önerőből alakították ki többek között az épületgépészetet és az elektromos hálózatot.

A beruházás keretében 7 munkavállalót vett fel az egyébként több mint 160 embert foglalkoztató vállalat – olvasható a közleményben.

A Műszer Automatika Kft. árbevétele 2010-ben 2,5-3 milliárd forint volt, amely 15 százalékos növekedést jelentett a 2009-eshez képest.

A cég legfőbb partnerei a közlekedés automatizálás területén például  a BKV, a MÁV, a Bombardier Transportation GmbH, valamint a Siemens, a gázérzékelők területén pedig többek között  a Zwack Központi Gyár, a MOL, a TESCO vagy a BB Törley Pezsgőpincészet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.