Megőriztük veretlenségünket az Orosházával szemben

Csapatként működtünk, óriási szívvel és akarattal 26-25 arányban, idegenben is sikerült legyőznünk az Orosháza együttesét.

A mérkőzés elején az Orosháza irányított, mert a védekezésünk középső szektora nem működött megfelelően, mélységben nem tudtuk megállítani az ellenfél átlövőit. Az első percekben még Megyes Ildikó is bizonytalan volt a kapuban, ezen kívül az ellenfél helyenként durva játéka is megszeppentette a lányokat. De a Budaörs hamar felvette a kesztyűt és a rivális gárda által diktált játékritmust. Az ellenfél rendezetlen védelmét ügyesen kihasználva egyre több gólt sikerült lőnünk.

Neukum Tamás vezetőedző elmondta, hogy a budaörsiek nagyobb előnyre is szert tehettek volna, de a számos eladott labda és ki nem kényszerített hiba miatt ez nem sikerülhetett. „A második félidőben ismételten eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos sorozatban kaptuk a gólokat a szélsőink védekezési hibájából adódóan. Összességében azonban nagy dicséret illeti a lányokat, és külön kiemelném Megyes Ildikó és Kovács Gréta teljesítményét.”

A felnőttek szép teljesítménye mellett Ifi csapatunk sajnos nem tudott nyerni a hétvégén. A fiatalok küzdöttek, de ennek ellenére jelentős különbséggel alul maradtak a hazai csapattal szemben.

A budaörsiek felkészülését az elmúlt időszakban sérülések, betegségek és néhány játékos kiválása is nehezítette. A következő megmérettetés jövő vasárnap lesz, a Csorvás együttesét fogadják a lányok a budaörsi sportcsarnokban. Eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk!

VB

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.