Segélykoncert az állatokért

Segélykoncertek, kutyás bemutatók és kézműves foglalkozások is várják az érdeklődőket vasárnap a Noé Állatotthonban Budapesten.

A koncertek délelőtt 10 órakor kezdődnek, fellép Tóth Vera, Falusi Mariann, Náray Erika, Farkas Zsófi, Terecskei Rita, Keresztes Ildikó, Vincze Lilla, Sidlovics Gábor, Végvári Eszter, a Mosaique Trio, a Sophistic, a Drasztikusok, a Jump Rock Band és a Twin City Country Rock Band.

A kisebbeket papírsárkány-készítés, interaktív, zenés gyermekszínház, minividámpark, arcfestés és kézműves foglalkozások szórakoztatják. Bátky András meseíró “gyerekek és felnőttek titkos álmait teljesíti, amikor meseszereplővé varázsolja őket” – közölte a szervező az MTI-vel.

A segélykoncertre a belépő minimum 1000 forint adomány, gyerekeknek ingyenes. A rendezvény teljes bevétele a NOÉ Állatotthon Alapítvány közel ezer védencét segíti.

Az eseményen fellépő előadóművészek és együttesek mindegyike elkötelezett állatbarát, akik fellépésükkel támogatják az állatotthon lakóit. Többen közülük onnan fogadták örökbe kedvencüket.

Comments Closed