„Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan” (Tamási Áron)

A Jobbik Magyarországért Mozgalom civil mozgalomból 2003. október 24-én alakult párttá. Ez az átalakulás nem a véletlen műve volt: valós társadalmi helyzet és politikai igény indokolta.

A semmiből, önerőből, társadalmi munkában és hazafias lelkesedéssel átitatott építkezés eredménye Budaörsre 2005. november 24-én jutott el, amikor megalakult a Budaörsi Alapszervezet.

A kezdeti nehézségek, a rutin hiánya és a hazafiaktól idegen, néha gyomorforgató politika ellenére a kis csapat nagy tervekkel indult neki a jövőnek. Volt is aktualitása, a 2006-os parlamenti választásokra való felkészülés lett az első nagy megmérettetés. Azóta sok víz lefolyt a Dunán: választások jöttek-mentek, szerveztünk civil rendezvényeket, tüntettünk, állítottunk Advent első vasárnapján Apostoli Kettős Keresztet.

Értek csalódások, értek sikerek, kaptunk szidalmat és jó szót egyaránt. Az eltelt időszakot mérlegre téve azonban azt láthatjuk, hogy a Jobbik, és ezáltal az őszinte, eltökélt magyar hazafias politika megvetette a lábát városunkban.

Biztos vannak, akik ennek nem örülnek. Közülük sokan nem is ismernek bennünket, ezen szeretnénk mihamarabb változtatni. Sokan csak azt hiszik, hogy ismernek bennünket a médiából ránk ömlő rágalomhadjárat hatására. Mi ezt hol több, hol kevesebb türelemmel tűrjük, mert biztosak vagyunk igazunkban. Meggyőződésük, hogy közülük sokan majd még kellemesen fognak csalódni, ha megismerik valódi arcunkat. Sokaknak pedig az érdekeit sértjük, velük nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni: e világon első a nemzet, törődjenek bele.

Egy dolgot azonban mindenki felé tehetünk Hazánkban: kinyújthatjuk kezünket mindazoknak, akik őszintén aggódnak Magyarország és a magyarság jövőjéért, akik elismerik de nem eltúlozzák múltbéli hibáinkat, akik becsülik és tisztelik dicső múltunkat, akik felismerik, hogy ez a jelen az a pont, ahol változtatni kell, és ők azok, akik ezt megtehetik a Jó Isten segedelmével.

Munkamódszerünket az egész országban mindenhol a helyi igényekre szabjuk. Büszkék vagyunk városi programunkra, amelynek minden pontját a lehető legnagyobb igyekezettel igyekszünk betartani. Munkánkban már többször bizonyítottuk a szakmaiság előtérbe helyezését, nem hagyjuk, hogy kicsinyes érdekek befolyásolják döntéseinket.

Főbb munkaterületeink a programnak megfelelően, melyet honlapunkon megtalálhat:
–    városvezetési reform
–    szociális szféra
–    oktatás, magyar kultúra, nemzeti hagyományok ápolása, múltunkra emlékezés – méltó Trianon emlékmű emelése
–    multinacionális vállalatokkal szembeni érdekvédelem
–    forgalmi helyzet megoldása, tömegközlekedés javítása
–    városi piac létrehozása, helyi és környékbeli gazdák helyzetbe hozása
–    településfejlesztés: vízelvezetés, városrendezés, környezetvédemmel, szabályozás
–    zöld program: megújuló energiaforrások használata
–    civil érdekképviselet
–    közbiztonság

Keressenek bennünket, látogassák rendezvényeinket, olvassák kiadványainkat! 
Várjuk javaslataikat, támogatásukat!

Elérhetőségeink:

Világhálón: http://www.budaors.jobbik.hu, www.budaors.jobbik.hu

Elektronikus levélben: budaors@jobbik.hu

Postai levélben: 2041 Budaörs, Pf. 56.

Valamint üzenetben a Polgárok Házában a portán leadva (Budaörs, Budapesti út 54.).

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.