Római tenisztorna: Arn a nyolcaddöntőben

Arn Gréta – sok hibával tarkított mérkőzésen – 6:4, 6:4-re legyőzte az olasz Alberta Briantit a római salakpályás tenisztorna női versenyének szerdai játéknapján, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

A világranglista 48. helyén álló Arn a 16 között a nyolcadikként kiemelt lengyel Agnieszka Radwanska és az orosz Jelena Vesznyina párharcának győztesével találkozik a viadal honlapja szerint.

A szerdai meccsen Arn – aki hétfőn a ranglistán 13. orosz Szvetlana Kuznyecovát búcsúztatta 3 óra 22 perces csatában – az első adandó alkalommal elvette a szabadkártyával indult riválisa adogatását, ám utána Brianti is megtette ezt. Arnban azonban volt erő, és végül – egy újabb brékkel – 6:4-re nyerte az első játszmát. A folytatásban a világranglistán 65. helyen álló hazai játékos vette el a magyar teniszező szerváját, de jött az egyenlítés 3:3-nál. Újabb brékkel, 5:3-nál Arn a mérkőzésért adogatott, ám nem tudott élni a lehetősséggel. 5:4-nél Brianti adogatott, de elveszítette a játékot, így 1 óra 25 perc alatt Arné lett a meccs.

Eredmény:

nők (2.05 millió dollár összdíjazás):

2. forduló (a 16 közé jutásért): Arn-Brianti (olasz) 6:4, 6:4

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.