Comedy Awards-díj először: Letterman, Fey és a South Park a vígjáték műfaj legjobbjai

David Letterman műsorvezetőnek, Tina Fey színésznőnek és a South Park televíziós filmsorozatnak ítélték oda mások között a vígjáték műfajában idén először kiosztott Comedy Awards-ot.

A New York-i Comedy Central színházban szombat este tartott díjátadón a legjobb televíziós férfi főszereplőnek járó díjat Alec Baldwin vehette át A stúdió című sorozatban nyújtott alakításáért, míg a legjobb férfi filmkomédiásnak Zach Galifianakist ítélték a Gyógyír vacsorában játszott szerepében. A legjobb női főszereplőnek televízióban Kristen Wiiget találta a zsűri az NBC több mint 35 éve futó Saturday Night Live című varietéműsorában, a film kategóriában pedig Tina Feyt a Párterápia című amerikai akcióvígjátékban.

A legjobb televíziós komédia díját a Modern család sorozat nyerte el, míg a Pancser Police kapta a legjobb filmkomédiának járó elismerést.

A South Park lett a legjobb animációs vígjátéksorozat, a Toy Story 3 pedig a legjobb filmkomédia.

Eddie Murphynek ítélték oda a vígjáték ikonjának járó Comedy Icon Awardot, és David Letterman kapta meg a vígjáték kategória legmagasabb elismerését, a Johnny Carson-díjat.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.