Keresse a postaládákban a Budaörsi Infó márciusi számát a hétvégén

A hétvégén megjelenik a Budaörsi Infó márciusi nyomtatott verziója, amelyben olyan témákkal foglalkozunk, amelyek a legaktuálisabb helyi problémákat göngyölítik fel. Többek között, beszámolunk a képviselő-testület február 27-i üléséről, Vidnyánszky Attila nyilatkozatáról lapunknak, Mák Évától kínálunk újabb ínycsiklandó húsvéti receptet, betekintünk a budaörsi Bolhapiac udvarára, valamint az okmányirodai ügyintézés kálváriájáról és a aflatoxinos tej budaörsieket is érintő ügyéről is olvashatnak. Nem hagyjuk cserben a húsvéti ünnepekre készülődő gyerekeket sem, számukra locsolóversekkel szolgálunk.

 

 

A székely zászló kitűzése körül kialakult lobogóvita mindent vitt a képviselő-testület február 27-i ülésén, szinte alig maradt fent napirendi pont a tárgyalási listán.

Mák Éva ajánlásával újabb különleges húsvéti ételkölteményt mutatunk be, most a bárányhúsos tésztatekercs receptjét sajátíthatják el az olvasók, melyet mentás joghurttal és friss zöldségekkel szervíroz a budaörsi “gasztronavigátor”.

A Budaörsi Infó szerkesztősége képekkel illusztrált, izgalmas beszámolót készített a március másodikán megrendezett Bolhapiac rendezvényéről, melyen különböző kincsek felkutatása mellett a napsütést és a helyszínen kialakult jó hangulatot is élvezhették a helyszínre látogatók.

A nyomtatott verzióban olvashatnak a budaörsi Okmányirodában történő ügyintézés lassúságáról és bonyolultságáról is, amelyben az ügyfelek szemszögéből világítjuk meg az eset súlyosságát.

A Budaörsi Játékszín igazgatójának a kedélyeket igencsak felkavaró megválasztásáról is írunk. Ezügyben Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház új igazgatója is nyilatkozott lapunknak.

Korábbi számunkban megjelentettük egy olvasói levelet, melyet a Kőhegyen és környékén lakók küldtek meg szerkesztőségünknek. Az ottani lakosok jogtalannak tartják azt a hatósági korlátozást, melyet a Helyi Építési Szabályzat módosítására vonatkozó rendelet-tervezet okoz. Az ügyben illetékes Kálóczi Imre fideszes képviselő nem válaszolt a lakóknak.

A Budaörsi Infó a hétvégén a postaládákba kerülő márciusi számában újabb információkat olvashatnak az Acta Publica által meghirdetett Nagy Alkotói Pályázatról. Olyan új kiegészítéssel éltek a pályázat kiírói, mely szerint a nem budaörsi lakosok is – de akik valamilyen módon kapcsolódnak Budaörshöz, például itt dolgoznak, korábban Budaörsön laktak vagy jelenleg itt laknak a szülei – pályázhatnak alkotásaikkal!

Nemrég 14 üzletben találtak aflatoxinnal mérgezett tejet, köztük egy budaörsi boltban is megtalálható volt a termék. A Budaörsi Infó megkereste az ügyben illetékes feleket, például a Fuchs Kft. munkatársát, aki válaszolt kérdéseinkre.

A márciusi nyomtatott számunkban húsvéti locsolóverseket is közöltünk, hogy a gyerekek és a felnőttek ötletet meríthessenek.

Ezúton is kellemes ünnepeket és vidám kikapcsolódást kívánunk Olvasóinknak!

Budaörsi Infó szerkesztősége

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.