Budaörsi iskoláknak is nyerhetünk egy millió forintot!

(Budaörs, 2023. október 30. – Budaörsi Infó) Folytatódik a „Millió lépés az iskoládért” kihívás, amelyet a Magyar Szervátültetettek Szövetsége indított el tavasszal az Aktív Magyarország Program támogatásával. Budaörsi iskolák is neveztek a versenyre, akár egy millió forintot is nyerhetünk nekik! 

 

 

A 77 napon keresztül zajló esemény minden idők legnagyobb, mozgásra ösztönző játéka lett Magyarországon.

A program őszi fordulójában ismét 100 iskola kap 1-1 millió forintot sporteszközök vásárlására.

A tavaszi fordulóban nyertes iskolák most nem vesznek részt a sorsoláson, de nekik is érdemes bekapcsolódniuk, mert a 100 kültéri pingpongasztalért minden induló iskola versenyben van.

A 11 héten át tartó versengésben a szülők és tanárok mellett mindenki részt vehet, aki aktív mozgással szeretné segíteni az általa kiválasztott iskolát.

Ehhez csupán a MillióLépés applikációt kell letölteni, ami a lépések mellett 60 további mozgásformát alakít át lépésszámokká.

Ahhoz, hogy egy-egy iskola bekerüljön a sorsolásba, ezúttal 5 Kékkört kell teljesíteni, de ha ezt többször is megteszik, nőnek az esélyeik.

Aki szívesen segítene egy iskolát, töltse le a mobilapplikációt, és csatlakozzon a kiválasztott iskolához, osztályhoz.

 

A versenyben résztvevő budaörsi iskolák helyzete 2023. október 29-én:

Jelenleg a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumhoz csatlakoztak a legtöbben a budaörsi iskolák közül 353 résztvevővel, de ez jelenleg csak a 98. helyhez elég.

A Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola most a 82. helyen áll, a budaörsi iskolák közül viszont ő az első a rangsorban.

 

 

adatok

 

Minél többen gyűjtik a lépéseket szeptember 25-e és december 10-e között egy adott iskola számára, annál nagyobb az esély a győzelemre, a 100 x 1 millió forint egyikére, amiből sporteszközöket vásárolhat magának a győztes. Sőt, most további 100 iskola kültéri pingpongasztalt is nyerhet!

 

Ide kattintva még további információkat olvashatnak a versenyről. 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.