Aktuális pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, Budaörsi Infó – 2023. július 31.) Közös ösztöndíjat hirdet a PADTHAI és az ACTIVÉ csapata, mert hiszik, hogy igazán jó dolgok születnek ott, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak.

 

1. Pályázat:

Közös ösztöndíjat hirdet a PADTHAI és az ACTIVÉ csapata, mert hiszik, hogy igazán jó dolgok születnek ott, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

2. Pályázat:

A fővárosi közösségi költségvetés keretében 2022. évben nyertes ötlet lett a „Közös gyerek és nyugdíjas napközi” projekt. A pályázat keretében 500.000 Ft – 5 000 000 Ft támogatás nyerhető el, kulturális, szabadidős, sport pedagógiai jellegű programok megvalósítására.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

3. Pályázat:

Országos azbesztmentesítési lakossági pályázat. A pályázaton elnyerhető egyszeri, nem pénzbeli támogatás ingatlanonként maximum 300 m2 mennyiségű azbeszthulladék gyűjtésére, szállítására és ártalmatlanításra történő átadásra vonatkozik.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

4. Pályázat:

Pályázati felhívás vidéki turisztikai mikro- és nano-kkv-k klaszterkoncepcióban való részvételére, ezen belül a turisztikai szolgáltatások digitális, zöld és soft/szociális kompetenciáinak fejlesztésére. Támogatás összege: 5000 euro (indikatív összeg).

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. szeptember 10.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

5. Pályázat:

A Budapest Főváros III. kerületi Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat pályázatot hirdet Óbuda-Békásmegyer területén közösségi célú, támogatott (kedvezményes) kerékpárkölcsönzés üzemeltetésére.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

6. Pályázat:

A Budapest Fotográfiai Ösztöndíj egy évig ad támogatást arra, hogy a nyertes alkotó a koncepcióként beadott tematikát követve elkészítse fotósorozatát a magyar fővárosról. Az ösztöndíj mellett a fotográfus lehetőséget kap a Capa Központ 8F Galériájában a bemutatkozásra. Továbbá az ösztöndíj részét képezi egy, a kiállításhoz kapcsolódó katalógus megjelentetése.

Kattints ide és nézd meg a részleteket! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.