Ismét lesz IDESÜSS Budaörsön

(Budaörs, 2023. július 10. – Budaörsi Infó) Már jó pár éve annak, hogy Budaörs Napját „átkeresztelték” IDESÜSS-re. Akkor az a cél vezérelte a szervezőket, minél közelebb hozzák rendezvényt a gyerekekhez.

 

 

A programokat úgy építették fel, hogy kora délelőttől kora délutánig a legkisebbek találják meg maguknak a szórakozást, és ahogy halad előre az idő, úgy kapcsolódhatnak be az idősebb korosztályok.

Délután már tinisztárok szórakoztatnak, majd estére olyan énekesek és együttesek lépnek színpadra, akik igazi buli hangulatot teremtenek az éjszakába nyúló mulatsághoz.

Az IDESÜSS programjai, koncertjei során sokféle műfajjal találkozhatunk és a fiatal feltörekvő előadóknak is lehetőséget teremt a bemutatkozásra.

A koncertek sorában már a budaörsiek olyan nagyszerű előadóknak csápolhattak, mint:

Caramel, Szekeres Adrienn, Mystery Gang, Supernem, Alma Együttes, Halász Judit, Kolompos, Zabszalma, Kárász Eszter, Veronaki, Gubás Gabi, Kovácsovics Fruzsina, Katáng, Kállay Saunders András, Csík zenekar, Komár László, Janicsák Veca, United, Hooligans, Republic, PASO, Kororfoul, Pankastic, New Level Empire, Tóth Gabi, Takács Nikolas, Group N’Swing, Blahalousiana….

 

A zenei programok mellett igazi vásári hangulat várja az érdeklődőket szeptember 2-án.

 

Helyszín: Budaörs, Szabadság út Károly király út és Petőfi Sándor u. közti lezárt szakasza.
idesuss
(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.