Júniusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2023. június 19 – Budaörsi Infó)  Nézzék meg, olvassák el, próbálják ki magukat! Itt az ideje megtölteni a malacperselyt és kiaknázni a lehetőségeket! 

 

 

1. pályázat: 

Pályázati felhívás a fogyatékos személyeket tömörítő és/vagy segítő szervezetek számára meglévő szolgáltatásaik folyamatos fenntartásához és fejlesztéséhez, illetve újonnan beindítani kívánt szolgáltatásaik működtetéséhez.

Bővebb infóért katttints ide! 

 

2.pályázat: 

A Vállalkozó Start II. program célja a Magyarország területén új egyéni, illetve mikrovállalkozásnak minősülő társas vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18 és 64 év közötti magánszemélyek felkészítése saját vállalkozásuk indítására üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk induló költségeihez.

Bővebb infóért kattitns ide! 

 

3.pályázat: 

A RE-CENTRE projekt három érintett ágazat (hagyományos bútor- és lakberendezési-, IT-ágazat, valamint zöld/körforgásos gazdaság) kkv-it támogatja innovációs projektek és új üzleti modellek kidolgozásában, hogy az együttműködés révén versenyképesebbé és rugalmasabbá váljanak.

Bővebb infóért kattitns ide! 

 

4.pályázat: 

Az „Engedetlenség Leányiskolája” pályázatot hirdet nő alkotók, női alkotócsoportok, kollektívák számára, kísérleti, radikális, meredek, szokatlan, out-of-the-box, fura, bevállalós, bátor és úgy ánblokk a kánonon kívül első produkciók, készülő előadások, félkész vagy kész performanszok, kutatások, kutatási tervek, ötletek stb. bemutatására.

Bővebb infóért kattitns ide! 

 

5.pályázat: 

Ösztöndíj az ifjú zenészek szakmai munkájának, művészeti tevékenységének ösztönzésére, illetve a kiemelkedő önkéntes tevékenységet végző személyek támogatására.

Bővebb infóért kattitns ide! 

 

6.pályázat: 

Álláskeresőnek utazási támogatás havonta, három hónap időtartamra, a lakóhely és a munkavégzés helye közötti távolság tekintetében minden 10 km után a kötelező legkisebb munkabér 5%-ának megfelelő összegben adható.

Bővebb infóért kattitns ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.