8 és fél hónapos terhesen ment fesztiválozni egy angol kismama, Tiktokon közvetítette a napjait

Legtöbbször ülve figyelte a koncerteket és a délutáni szundit sem hagyta ki, de így is jól érezte magát.

 

A várandósság utolsó hónapja a legtöbb kismama számára már komoly megterhelés fizikailag, de vannak, akik ilyenkor is aktívan töltik a napjaikat. Például az az angol nő is, aki 8 hónapos terhesen még elutazott a férjével egy görögországi nyaralásra, majd elment öt napra fesztiválozni – számolt be róla a Sun.

Lois utazóbloggerként vált ismertté előbb az Instagramon, majd a TikTokon, az utazás iránti szenvedélyét pedig a várandóssága akadályozta. A kalandvágyó nő egy sokak számára merész dolgot is bevállalt: öt napig a híres Glastonbury Fesztiválon bulizott úgy, hogy sátrazott a férjével.

Azt ígérte, videóban megmutatja és el is meséli, hogyan teltek számára a napok úgy, hogy már igencsak nagy pocakja van. Az egyik videójából kiderült például az, hogy mindenhová vittek magukkal egy széket, hogy ha Lois elfáradna, vagy a lábai már nem bírnák az állást, le tudjon ülni.

A széket természetesen a férje cipelte, nem ő, és a kismama lábát is megmasszírozta, ha kellett.

A nő a fesztiválon sem hagyott fel azzal a kismama-szokásával, hogy délutánonként szundít egyet: a sátorban pihent le egy kicsit mindennap. Azt is elárulta, hogy általában salátát evett, mert amióta várandós, a salátát kívánja a legjobban.

De az egyik videóban azt is megmutatta, hogy férje a sátruk előtt sütögetett ebédre. Mivel Angliában most komoly hőség van, Lois is igyekezett nyáriasan öltözködni, több szettje sem takarta a pocakját.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.