III. Budaörsi Botorkáló – Győzött a Máltai Szeretetszolgálat csapata

Budaörs, 2021. október 16. – Budaörsi Infó) A Fehér Bot világnapja alkalmából a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete ismét egy különleges programmal készült. Idén rendezték meg harmadjára a Budaörsi Botorkáló elnevezésű ügyességi versenyt.

 

A versenyre budaörsi egyesületek és cégek képviselői kaptak meghívást. A feladat az volt, hogy két fős csapatokban, A-pontból B-pontba jussanak el úgy, hogy az egyikük szeme be van kötve, és bottal kell közlekednie, amíg a társa szóban segítheti a haladását.

A budaörsi lakótelepen próbálhatták ki a versenyzők, hogy milyen érzés fehér bottal közlekedni, vagy átkelni a zebrán. A résztvevők közül volt akinek ijesztő, és volt akinek nehéz volt a feladat elvégzése.

 

botorkalo_bulake2021 (3)

 

A versenyben részt vett a Máltai Szeretetszolgálat,  a BTG munkatársai, Esély Támogató Szolgálata, Buláke segítői, Esély Családsegítő csapata.

 

botorkalo_bulake2021 (4)

botorkalo_bulake2021 (2)

 

A versenyben az  csapat győzött, aki a leggyorsabban teljesítette a távot, így az első helyezett a Máltai Szeretetszolgálat csapata lett, a második az Esély Családsegítő, a harmadik pedig a Buláke segítői csapata.

 

botorkalo_bulake2021 (1)

 

Gratulálunk a résztvevőknek és a szervezőknek ehhez a kivételes érzékenyítő kezdeményezéshez! 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.