Budaörsiek együtt, egymásért! – Vágó Evelin: A funkcionális heveder használata

(Budaörs, 2020. július 7. – Budaörsi Infó) Budaörsiek együtt, egymásért! sorozatunkon belül minden héten kedden Vágó Evelin edzéssel kapcsolatos cikkeit olvashatják és videóit nézhetik meg. A mai részben a funkcionális heveder használatáról lesz szó. Tartsanak velünk! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek a videóink.


 

A veszélyhelyzet idején szerettük volna, hogy ha nap mint nap nem csak azzal szembesülnek olvasóink az oldalunkon, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítottunk, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a beszűkült közösségi élethez.

A sorozatunk a korlátozások feloldása után véget ér, viszont a segítőink, az előadóink lelkesedése töretlen, ezért a továbbiakban is találkozhatnak velük videós formában egy új sorozat keretén belül! Köszönet érte! Tartsanak velük, velünk!

 

Budaörsiek együtt, egymásért!

 


Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.


 

 

 

Budaörsiek együtt, egymásért! –

Vágó Evelin: A funkcionális heveder használata 

 

 

evelinheveder2

 

A funkcionális heveder – más néven TRX – egy egy pontban felfüggesztett strapabíró és okosan átgondolt heveder, melynek állítható két szárát a különböző gyakorlatoknak megfelelő magasságban lehet gyorsan és egyszerűen rögzíteni.

 

Miért jó a mindennapok emberének?

Mert kezdőktől a haladókig mindenki megtalálja benne magának a kihívást, sokkal több izmot dolgoztat meg mint a konditermi gépek, életszerűbb és funkcionálisabb izomrendszer kidolgozását teszi lehetővé, mint a zárt gépekkel végzett gyakorlatok. Ráadásul mi a szabadban, fák közt edzünk vele!

 

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek, aki:

– úgy gondolja, le van maradva felsőtestének izomzata az alsóhoz képest

– még soha semmit nem mozgott

– már unja a konditermet és egy változatos, zenés, jó hangulatú edzésre vágyik a szabadba, remek szakedzők és edzőpartnerek társaságában

– akinek sérülése van és szeretné újra összerakni magát szép lassan, okosan, jó kezekben

– elsősorban fut, mert a keresztedzések elkerülhetetlenek a jó futásteljesítmény érdekében

 

 

 

(Budaörsi Infó/www.mindthestep.hu/ #budaorsiinfo #edzes)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.