Választási különszám – 3. vk: Hauser Péter képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 4. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

3. választókörzet:

Hauser Péter

– Budaörs Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

hauserpeter2019

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Tősgyökeres budaörsi sváb családból származom, és gyerekkorom óta a jelenlegi választókerületemben élek. Bátran mondhatom, hogy szinte mindenkit ismerek itt. Sokáig tagja voltam a Budaörsi Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, és elnöke az első Passiójáték szervezőbizottságának. Vállalkozó vagyok. Most fejezem be az első ciklusomat a képviselő-testületben.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Sikeres és tanulságos volt számomra az elmúlt öt év, amelyet a 3. számú körzetet képviselve magam mögött tudhatok. Folyamatosan aktív kapcsolatban álltam a választóimmal, és ennek köszönhetően sok mindent sikerült megoldanunk, amelyet az itt élők fontosnak tartottak. Mivel benne vagyok a közbeszerzési bizottságban, nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a közbeszerzések maximális átláthatóság és tisztesség mellett valósultak meg, ami mutatja, hogy közpénzekkel becsületesen is lehet bánni, ahogy itt Budaörsön történik. Úgy érzem, hogy ezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött, még a mostaninál is többet tudnék tenni a választókörzetemért.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Bár tényleg sok minden történt az elmúlt öt évben a körzetemben, természetesen bőven maradt fejleszteni való. Kiemelt fontosságú a felszíni vizek megfelelő elvezetése, különösképpen a mostanában jellemző nagy mennyiségű esőzésekkor válik kritikussá a helyzet. Egyébként az útfelújításokat már minden esetben úgy végezték el, hogy maga az úttest is vízelvezetőként szolgáljon. Terveim között szerepel a Tűzkőhegyi árok második ágának elújítása. Nagy, de fontos beruházás lesz a Pagony óvoda felújítása, amelyre már kész tervek vannak. A következő ciklusban a 20kV-os vezetékek földbe helyezésének folytatását is feladatomnak tekintem. A Frankhegy fejlesztése sem áll meg, de ezt csak megfontoltan, lépésről-lépésre lehet megtenni.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A BFE többi képviselőjéhez hasonlóan nekem az itt élők érdekei szabják meg az irányt, nem valami párt, vagy központi akarat.

 

Miért szavazzanak Önre?

Azért érdemes rám szavazni, mert továbbra is maximálisan odafigyelek az itt élőkre, és az ő érdekeiket fogom képviselni – méghozzá hatékonyan.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.