Választási különszám – 3. vk: Dr. Czuczor Gergely képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 4. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

3. választókörzet:

Dr. Czuczor Gergely

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

czuczorgergely2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Születésemtől, 1978 óta élek Budaörsön. Előbb a lakótelepen, majd az óvárosban nevelkedtem. Szakközépiskolában magasépítő technikusként végeztem, majd egyetemi tanulmányaim során történelemtanár, szociológus, jogász és közoktatási vezető végzettséget szereztem. Csaknem húsz éve aktívan veszek részt városunk közéletében. Alapító igazgatóként, pedagógustársaimmal együtt hoztuk létre 2011-ben a Szent Benedek Középiskolát, amely értéket teremtve működik Budaörsön. Jelenleg történelemtanárként dolgozom. Boldog férjként, három gyönyörű kisgyermek édesapja vagyok.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Mint Budaörsön élő, városát szerető, gyermekét nevelő tanárember, ismerem az itt élők problémáit, vágyait. Korábban önkormányzati képviselőként sokat tanultam a helyi közéletből. Budaörs boldogulása, élhetőbbé tétele a célom. Polgármesterként és egyéni képviselőjelöltként is indulok a választásokon. Amennyiben mindkét tisztséget si- kerül az Önök bizalmából elnyernem, úgy körzetünket a polgármester kép- viseli majd a testületben és a képviselői illetményt megspóroljuk a város költségvetésének. Kérem, támogasson az önkormányzati választáson, hogy az Ön polgármestere és egyben ön- kormányzati képviselője legyek.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében?

Változtatni kell a túlzóan engedékeny építési szabályokon, a közlekedési anomáliákon. Legyen ismét általános iskolája a körzetünknek! Segíteni kell a Frankhegyi Részönkormányzat munkáját. Szűnjön meg városunkban a pazarló pénzügyi gazdálkodás! Szorgalmas munkával, nyílt kommunikációval, szolgálatkészséggel, felelősségteljesen szeretném építeni budaörsi közösségünket.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Személyemben egy fiatalabb, békességre törekvő, jövőbe tekintő embert állíthatnak Budaörs és választókörzetünk élére a polgárok. Munkában, a közéletben, valamint magánemberként egyaránt konszenzuskereső vagyok.

 

Miért szavazzanak Önre?

Szeretnék egy olyan városban élni, ahol ideológiák mentén való szembenállás helyett, egy megegyezést kereső városvezetés tevékenykedik értünk és gyermekeinkért, és nem pedig olyanban, ahol országos politikai ambícióknak rendelik alá a helyi ügyeket. Ezért szavazzanak csapatomra, a Fidesz–KDNP jelöltjeire, mert nekünk Budaörs jövője az első!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.