Választási különszám – 1. vk: Laczik Zoltán képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 2. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

1. választókörzet:

Laczik Zoltán

– Budaörs Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

laczik_zoltan2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Közgazdász végzettségem van, de sokat dolgoztam a médiában is. Voltam már egy ciklusban önkormányzati képviselő és a városban sokan ismernek a közéleti tevékenységem okán is. Egyik jellegzetes példája vagyok annak, hogy a Budaörs Fejlődéséért Egyesületben olyanok képesek együtt dolgozni a város fejlesztéséért, akiknek egyébként nem teljesen egyezik a világnézete. Öt éve vagyok külsős bizottsági tag, azért is mert alaposan fel akartam készülni erre az új ciklusra.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Mindig is elkötelezett voltam a közélet iránt. Úgy érzem – s eddigi munkám ezt alighanem visszaigazolja –, hogy tettre készen és eredményesen voltam képes kiállni ügyek mellett, s képviselni a közösség érdekeit. Ezt a tudást szeretném a leendő választókerületem javára fordítani.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Az 1-es választókerület nem homogén városrész. Mások a problémák a főút melletti hagyományos utcákban, megint mások a lakótelepi, lakóparki jellegű részeken, és nagyon különböző a hegyoldal helyzete. Míg az előbbiekben inkább korszerűsítés, javítás, felújítás, szükséges, addig a hegyvidéken sok helyen az infrastruktúra kiépítése, bővítése a feladat. Ismerem és átlátom az egész körzet helyzetét, hiszen folyamatosan kapcsolatban állok az itt lakókkal, s érzem magamban azt az érdekérvényesítő képességet, amelynek révén az előttünk álló időszakban előre léphetünk valamennyi gond megoldásában.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Képviselőként arra törekszem majd, hogy a város megőrizze jó és máig érvényes hagyományait, ötvözve a meghonosodott szabad szellemiséggel, illetve támogasson előremutató, a haladást szolgáló törekvéseket, mint amilyenek a környezettudatos kezdeményezések és a tudásintenzív, magas hozzáadott értékű ágazatok térnyerése.

 

Miért szavazzanak Önre?

A cselekvések embere vagyok. Megválasztásom esetén hatékonyan fogom képviselni a választókerület érdekeit, természetesen összhangra törekedve a város egészének szempontjaival. Nem elvont ideákban gondolkodom; a tetteket helyezem a középpontba.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.