Választási különszám – 1. vk: Szilágyi András Levente képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 2. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

1. választókörzet:

Szilágyi András Levente

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

szilagyiandraslevente

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Sokunk előtt ismert mint tudjuk, hogy háromféle kép létezik önmagunkról: van egy eszményi (amilyennek látszani szeretnénk), van egy valódi (amilyennek környezetünk lát) és egy még valódibb (amilyennek csak Isten lát bennünket). 52 éves vagyok, nős, van egy 19 éves fiunk és egy 12 éves lányunk. Fontos számomra a család, a közösséget szolgáló áldozatkészség, a nemzet és annak tudata.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Választókerületünkben élek, sok emberrel találkozom, beszélgetek. Meghallgatom kérdéseiket, gondjaikat, vágyott elképzeléseiket. A kihívások közösek; a valóságban gyakran egészen mást kapunk mint amit vártunk vagy amire vágyunk.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Én a feladatok megoldásában szeretnék vetélkedni, biztos erkölcsi magatartással, nem méltatlanná vált politikai módszereket kergetve és nem folytonosan a körülményeket felhánytorgatva. A problémák java része újra termelődik. A sikeres megoldások garanciája a jelöltek személyében és a mögöttük álló szövetségben rejlik. Helyesen választani önbizalmat adó felismerés!

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Nekünk, a Fidesz–KDNP jelölteknek Budaörs jövője az első. Ezért jelentkeztem cselekvő munkára, becsületes szolgálatra. Mindez türelmet és áldozatvállalást igényel; de hiszem, hogy az alázattal, tiszta és nem öncélú gondolatokkal létrejövő bizalom és biztonságérzés meghatározza az emberekhez, a természethez és a világhoz való viszonyunkat.

 

Miért szavazzanak Önre?

Megválasztásom esetén elvem, hogy a demokráciát demokráciával szolgáljam. Szolgálatomat lelkesedéssel, jóakarattal, segítőkészséggel, érdem és számítás gondolatának kirekesztésével kívánom teljesíteni. A döntések mérlegelésénél felelősségtudattal a gyerekek és ifjak érdekeit is kellő súlyozással veszem figyelembe az egyetértő békesség jegyében.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.