10 éves a Budaörsi Infó – Kiállítás a Városházán

(Budaörs, 2018. szeptember 26. – Budaörsi Infó) Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó. A jubileum az alkalmából 2018. októberében egy rendkívüli kiállítással lepjük meg a budaörsieket. 

 

 

A kiállítást 2018. október 1-től 19-ig lehet megtekinteni a Városházán, amely az elmúlt évtized eseményeit foglalja össze.

Amikor 2008-ban elindult a lap, még nem gondoltuk, hogy a hiánypótló helyi hirdetési újság – miután az igényeket követve rövid idő után átalakult – tíz éves korára olyan közéleti lappá válik, amely meghatározó Budaörs város sajtóéletét tekintve.

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára. Nyomtatott újságunk havonta 10.000 példányban jut el a postaládákba ingyenesen, az online verzió tartalma pedig naponta többször is frissül.

Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró lapunk nagyban segítette a budaörsiek mindennapi informálódását és kivette a részét a kulturális, közösségépítő és karitatív programokból is.

Ezekről és más eseményekről is láthatnak képes anyagot a Városháza aulájában. Formális kiállításmegnyitót nem tervezünk, beszéljenek helyettünk a képek.

 

Jöjjenek el, és október 19-ig tekintsék meg újságunk címlapjait és fotóinkat Budaörs elmúlt tíz évének sajtótörténeti pillanatairól. Történetünk összeforr a városéval.

 

Ne felejtsék el a kiállítást 2018. október 1-től 19-ig lehet megtekinteni a Városházán.

 

Ide kattintva csatlakozzanak a Facebook eseményhez! 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.