Táblagépet és zoknit lopott

A budaörsi járőrök egy 63 éves helyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. László 63 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2017. február 5-én a délelőtti órákban egy budaörsi bevásárlóközpont vásárlóterében egy táblagépről levágta az áruvédelmi eszközt, majd két pár zoknit is kiválasztott és az azokon elhelyezett címkét is eltávolította. Ezt követően a termékeket elrejtette a nála lévő szatyorba. Ezután kibontott egy szeszesitalt, abból fogyasztott és a maradék alkoholt egy üres flakonba öntötte. A kasszasoron pár terméket kifizetett, de a táskájába rejtett árucikkeket nem rakta fel a kasszaszalagra. Amikor távozni akart az üzletközpontból, az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték lopást és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a 63 éves férfit.

D. Lászlót a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.