Év-forduló 2016/17 – A lakótelepi Közösségi Házban folyamatosan emelkedik a látogatók száma

(Budaörs, 2017. január 10. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó szerkesztősége – hagyományteremtő szándékkal – arra kérte a budaörsi közösségi színterek vezetőit, hogy értékeljék az elmúlt évet, és mondják el, hogy mi az, amit a 2017-es évben szeretnének megvalósítani Budaörsön. Sorozatunk harmadik részében a lakótelepi Közösségi Ház vezetőjének, Pintér Krisztinának beszámolóját olvashatják.

 

 

Pintér Krisztina beszámolója

 

Közösségi Házunkban 2016-ban is folytatódott a tendencia, miszerint folyamatosan emelkedik látogatóink száma. Igyekszem figyelni a látogatottság érdeklődési körét és ahhoz igazítani programjainkat.

Leginkább látogatottak  mozgásóráink, valamint az egészséggel, az egészséges életmóddal kapcsolatos előadásaink, foglalkozásaink. Ezért az új évben is igyekszem ezt a vonulatot tovább vinni. Idén tavasszal közösen szerveztük anyaintézményünkkel, a Jókai Mór Művelődési Központtal az Ébredj Budaörs programot.

Ennek sikerén felbuzdulva 2017-ben több hasonló közös rendezvényt tervezünk együtt.

Ilyen közös program lehet a Kihívás napja is, amely idén először nálunk került megrendezésre. Remélem ebben más budaörsi intézmény is a partnerünk lesz!

Szeretnénk például az új évben hölgy látogatóinkat kényeztetni nők napján, valamint nagy sikerű operett műsorunkat is megismételni. Egyéb jeles napokat is megünneplünk majd, illetve felhívjuk a figyelmet rájuk.

Közösségi ház lévén fontosnak tartom közösségkovácsoló klubfoglalkozásainkat is bővíteni.

Felhívnám még a figyelmet egyre bővülő szabadpolcainkra. Már öt nagy könyvespolcról lehet szabadon elvinni könyveinket, minden témában találhatnak olvasnivalót. Valamint az adománypolc, ami tulajdonképpen egy cserebere polc, ahol az otthon megunt,”nincs rá szükségem de sajnálom kidobni” tárgyak találnak új gazdára.

 

(Budaörsi Infó)

 

A sorozat előző részei:

Év-forduló 2016/17 – Dr. Gajdos-Frank Katalin: 30 éves a Heimatmuseum

A Városi Könyvtár új igazgatójának első éve

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.