Visszajáró tolvaj

A pilisvörösvári járőrök egy 43 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László 43 éves pilisszentiváni lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. február 18. és február 25. 9 óra közötti időben bement egy pilisszentiváni hétvégi házba, ahonnan egy hordozható kandallót, egy rádiósmagnót, egy olajsütőt és egy kávéfőző gépet tulajdonított el.

A sértettet egyik szomszédja értesítette a történtekről még 2016. február 25-én, aki személyesen csak négy nappal később tudott megjelenni a telkén. Ekkor a hétvégi házában tetten érte a 43 éves férfit, aki épp a fűnyíróját tartotta a kezében. A sértett értesítette a rendőrséget.

 

A pilisvörösvári rendőrök K. Lászlót a szomszédos telken elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

N3681523

N3681334

N3681761

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.