Lakossági bejelentés: szemét és parlagfű az Egészségügyi Központ környékén Budaörsön

(Budaörs, 2015. július 24. – Budaörsi Infó) Szerkesztőségünkbe egy lakossági panasz érkezett, amelyet egy az Europ-Med Egészségügyi Központ szomszédságában élő hölgy tett a köztisztasággal kapcsolatban.

 

 

Vértes Miklósné a Nefelejcs közben lakik, és azért kérte a segítségünket, mert a lakása az Europ-Med Egészségügyi Központ mellett van, ahol elmondása szerint folyamatosan szemetelnek az oda érkezők. Azonban nem csak a szemét okoz számára problémát, hanem az is, hogy a közvetlenül mellette lévő parkoló oldalán rendezetlen a terület, és ennek köszönhetően parlagfű és különböző gyomnövények nőnek.

 

europmed_melletti_terulet10

 

 

europmed_melletti_terulet3

 

 

europmed_melletti_terulet8

 

„Ha kinézek az ablakomon mást nem látok csak a gazt, meg a mocskot, és a tűleveleket mindenhol. Az Egészségügyi Házhoz tartozó terület végig gazos, tele van parlagfűvel. Sajnos allergiás vagyok a parlagfűre, ezért abban az időszakban, amikor virágzik ez a növény nagyon rosszul vagyok. Sajnos hiába megyek be minden évben a BTG-hez, és kérem őket, hogy csináljanak valamit, csak hosszas várakozás után tesznek bármit. Idén viszont sajnos még nem tettek semmit se.”

 

europmed_melletti_terulet6

 

 

europmed_melletti_terulet12

 

 

europmed_melletti_terulet11

 

 

Felvettük a kapcsolatot a Budaörsi Településgazdálkodási Kft. (BTG) munkatársaival és a fotókat is elküldtük, természetesen. Bízunk benne, hogy sikerül megoldani ezt a problémát mihamarabb. Amennyiben előrelépés történik ebben az ügyben, megosztjuk önökkel.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. […] 2015. július 28. – Budaörsi Infó) 2015. július 24-én arról olvashattak hírportálunkon, hogy szerkesztőségünkbe lakossági panasz érkezett, amelyet egy az Europ-Med Egészségügyi […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.