Kocsmában randalíroztak

A törökbálinti járőrök két bicskei lakost fogtak el, akik ittasan garázdálkodtak. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Sándor és N. Melinda 39 éves bicskei lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint N. Melinda 2015. február 21-én 10 óra körüli időben egy zsámbéki kocsmában ismerőseivel már több órája italozott, mikor elkezdte az ott pultosként dolgozó sértettet szidalmazni, majd lökdösődött és kiabált az ott tartózkodókkal. Végül egy hamutartót és egy sörösüveget is hozzádobott a pultoshoz. Erőszakos cselekménye másokban megbotránkozást és riadalmat keltett.

A sértett védelmére kelő férfit V. Sándor ököllel állon ütötte, majd kiabálni kezdett az ott lévő emberekkel. A sértett a bántalmazás következében könnyű sérüléseket szenvedett.

 

V. Sándort és N. Melindát a törökbálinti rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányság előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkét személyt.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.