10. vk – VIDA VIKTOR: „A fiatalság érdekeit képviselem, az idősek érdekeit is szem előtt tartanám.”

(Budaörs, 2014. október 5. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

VIDA VIKTOR: A fiatalság érdekeit képviselem, az idősek érdekeit is szem előtt tartanám.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

10. választókörzet

 10_korzet

 

Ön szerint van esélye győzni a 10-es választókörzeten?

Én optimistaként tekintek a jövőbe. Fiatalként, a fiatalság érdekeit képviselve úgy gondolom, hogy lesz esélyem a tapasztalt jelöltekkel szemben. Bár még csak 18 éves vagyok, de kitartásommal és dinamizmusommal jól tudnám képviselni a fiatalság érdekeit.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Ön szerint milyen problémák vannak a 10-es választó körzetben, amelyek megoldásra várnak a következő öt évben?

Kamaraerdő helyzete speciális, ugyanis az autópályától ez a városrész délre helyezkedik el. A kamaraerdei problémák egy része adódik csak ebből, legalább ugyanekkora problémát okoz a szoros határ Budapesttel.

A New Garden és az Ifjúsági Park közötti útszakasz is közös határ, de a budaörsi oldalon mindenképpen megfelelő, használható járdát kell kialakítani.

Folyamatosak ugyan az útfelújítások, de évtizedes a lemaradás a többi városrészhez képest, például a Torockó utcában sürgősen meg kell szüntetni a kátyúkat.

A buszforduló elkészült, de a megváltozott buszforgalom és bővült buszjáratok miatt most is szűkös, továbbá a balesetveszélyt csökkentő gyalogosátkelő kiépítése is elmaradt, amit mindenképpen meg kell valósítani.A szociális otthonnál könnyíteni kell az átkelést, például az átkelésre adott idő meghosszabbításával.

A Fekete Sas utcában elkezdett ivóvízhálózati fejlesztést a lehető leggyorsabban be kell fejezni.

Kamaraerdő vízelevezetési problémákkal küzd, amelyre megoldásokat kell találni. A Vízügyi Hatóság által előírt záportárazó tervezése folyamatban van, figyelemmel kell kísérni a tervezés és a megvalósítás folyamatát.

A kamaraerdei fiatalok számára alig van lehetőség arra, hogy közösséggé formálódjanak. Ehhez olyan közösségi tér létrehozására van szükség, amely kulturált szórakozásra ad lehetőséget.

A városrészben forrást kell biztosítani tájékoztató térképek elhelyezésére, különös tekintettel a turistautak ismertetésére.

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Ha megválasztanánk képviselőnek, akkor látnák bennem a fiatalos lendületemet, és a kitartást.

Budaörs egy nagy német kisebbséggel rendelkező város. Én a Bleyer Jakab német nemzetiségű általános iskolába jártam és nagyon jó német nyelvtudásra tettem szert, és ezzel a helyi lakosságnak is kedvezhetek.

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak Önre?

Mert fiatal vagyok, dinamikus és megnyerő. Egyrészt a fiatalság érdekeit képviselem, másrészt az idősek érdekeit is szem előtt tartanám. Emellett szeretném Kamaraerdőt közelebb hozni Budaörshöz.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.