Idős asszonyra támadt

A gyanúsított becsöngetett egy pilisszentiváni családi házba, majd kővel megdobálta a ház ablakait és rátámadt a tulajdonosra. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Krisztián 26 éves pilisszentiváni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. június 8-án 4 óra 30 perc körüli időben becsöngetett egy pilisszentiváni családi házba, ahol szóváltásba keveredett a tulajdonossal. Ezt követően felszedte az úttest mellett található köveket és azokkal megdobálta a családi ház redőnyeit, illetve ablakait, majd berúgta a ház kerítését és- egy faléccel a kezében- bement az udvarra. A 26 éves férfi a tulajdonos feleségét a léccel többször megütötte. A gyanúsítottat a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg. Az idős asszony a bántalmazás következtében megsérült.

F. Krisztiánt a pilisvörösvári rendőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.