Véget ért a Budaörs Fesztivál (fotókkal)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. május 12. – Budaörsi Infó) Ismét egy újabb “megint hétfő” következik.  A mostani hétvége azonban korántsem volt olyan szokványos, mint a többi, hisz most tartották városunkban (többek között) a Budaörs Fesztivált. Színes programkavalkád várta az érdeklődőket, és a kavalkád szót, most a szó szoros értelmében kell vennünk. Aki akart, aki nem, az most biztosan szórakozott, ha legalább pár percre kiment a Szabadság útra. Akinek még ez sem volt elég, az még ellátogathat a héten is tartó Szélrózsa Fesztiválra.

“Színes kulturális seregszemle idén igazán páratlan programsorozatot kínál, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra vonzó és érdekes rendezvényeket. Öt nap alatt 11 helyszínen 38 program és 510 fellépő várja a kikapcsolódni vágyókat.” Ezekkel a szavakkal hirdette magát múlt héten az idei Budaörs Fesztivál.

2014_majus_budaors_fesztival

Az, hogy öt napig tartott a fesztivál még annyira nem is tűnt fel, hisz az emberek többsége dolgozik hétközben. A hétvégi programdömping viszont olyan szinten beszippantotta az embert, ha egyszer belépett a Szabadság úti Fesztivál Bermuda háromszögbe, akkor estig ki sem keveredett, jobb esetben.

Jobbról egy táncos csoport, balról utcazenészek, elől táncoló kutyák, hátul énekesek, és mindenhonnan édes illatok csalogatták az érdeklődőket. Ha egyszer beléptél, már nincs visszaút, hisz biztosan megkóstolod a kürtöskalácsot, vagy vásárolsz egy mindenképpen szükséges 10-dik karkötőt, vagy a gyereknek édességet. A sült kolbászos és lángososról nem is beszélve.

Ez a hétvége után senki nem mondhatja azt, hogy a budaörsinek nem volt hol szórakozni.

2014_majus_budaors_fesztival7

A Fesztivál ideje alatt több olyan esemény is történt, amivel mindenképp érdemes foglalkozni egy-egy külön cikk erejéig is. A héten ezeket a témákat fogjuk feldolgozni. Kövessenek minket figyelemmel, és tudjanak meg mindent a táncoló és idomított kutyákról, a jelmezben fanatikusan biciklizőkről, a Kollektív Alternatív Zeneműhelyről, a bretzfeldi vendégeinkről, és a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület új csapatzászlójáról. Ezekről az eseményekről készült fotóinkat majd a cikkek előtt találják meg külön képgalériában.

2014_majus_budaors_fesztival18

Keressenek, szeressenek minket.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.