Lopni próbált, majd busszal menekült

A 28 éves gyanúsított besurrant egy solymári házba, de a tulajdonos hozzátartozója észlelte a bűncselekmény elkövetését.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Piroska 28 éves kunszentmiklósi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. március 14-én 18 óra 30 perc körüli időben bement egy solymári családi házba, ahol kutatni kezdett. A bűncselekmény elkövetésében a sértett lánya megzavarta, ezért a helyszínről értékszerzés nélkül elmenekült és társával felszállt egy buszra. A hozzátartozó a történtekről azonnal értesítette a solymári polgárőrt, aki a buszról leszállította a kunszentmiklósi nőt és visszatartotta a helyi körzeti megbízott kiérkezéséig.

A körzeti megbízott F. Piroskát a helyszínen elfogta és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a nő előzetes letartóztatásának elrendelését.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított ezzel a módszerrel már több alkalommal követett el lopást az elmúlt időszakban, melyek miatt büntetőeljárás indult ellene.

A 28 éves nő ellen a további büntetőeljárást- őrizetbe vétele mellett- a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.