NAP díjátadó a budaörsi Kesjár Csaba Általános Iskolában

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2013. december 19., Budaörsi Infó) A Kesjár Csaba Általános Iskoláról már többször írtunk portálunkon és újságunkban is olvashattak róluk. A 2013-as budaörsi Nagy Alkotói Pályázat (NAP) különdíjasaihoz látogattunk ma el, hogy átadjuk a saját meséikből készült “csalimese füzeteiket”. A kis meseírók először élhették át azt az érzést, hogy milyen is az, amikor nyomtatásban láthatja valaki a saját írását.

 

A harmadikosok nagy lelkesedéssel fogadták a Budaörsi Infót. Az átadó bizottságban volt Kiss Sándor a pályázatot meghirdető Acta Publica kiadó vezetője, és Flórián Eszter, aki rajzaival illusztrálta a gyerekek meséit. A tehetséges kis osztály tanítónője Antalné Káplár Judit.

 

nap_palyazat_dijatado8

 

A pályázatban résztvevő diákok és csalimeséjük címe:

Hingl Szonja: A hercegnő és a V betû
Dudás Zsófia: Marci varázspálcája
Bácsi-Tóth Adrián: A cukorfa
Kertész Róbert: A repülô kamion
Pintér Loretta: A medve
Pankotai Lenke: Szarvastánc
Dénes Mihály: Világgá ment láb
Comolli Alexa: Hallucináció
Fülöp Benedek: Repül a bálna
Szücs Anna: Dédi
Hirschler Kata: Tortahegesztés
Zombor Bálint: Prolepke
Bagyinszky Noémi: Vidámpark
Lipp Dorina: Felemás zoknik

Még egyszer gratulálunk a kreatív kis csapatnak és Békés, boldog ünnepeket kívánunk nekik és olvasóinknak is!

 

nap_palyazat_dijatado6(Budaörsi Infó)

 

facebook:

2 hozzászólás

  1. […] Bálintról már korábban olvashattak hírportálunkon és a Budaörsi Infóban, hisz a Nagy Alkotói Pályázatunk díjazottjai között a 2013-as évben ő is ott volt. Prolepke című csalimeséje bekerült abba a csalimesefüzetbe, amit az osztálya nyert tavaly. […]

  2. […] Bálintról már korábban olvashattak hírportálunkon és a Budaörsi Infóban, hisz a Nagy Alkotói Pályázatunk díjazottjai között a 2013-as évben ő is ott volt. Prolepke című csalimeséje bekerült abba a csalimesefüzetbe, amit az osztálya nyert tavaly. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.