Arcon csapták egy lakossági fórumon Komló polgármesterét

Volt bányászok elégedetlenkedtek egy lakossági fórumon Komlón, egyikük pedig megütötte Polics József fideszes polgármestert szerda este. A városvezető még gondolkodik, hogy feljelentést tesz-e az eset miatt.

 

 

A fórumot az egykori bányászok járadékával kapcsolatban rendezték a komlói polgármesteri hivatalban. A résztvevők között csaknem félszáz volt bányász is megjelent, ők először csak kérdéseket tettek fel, ám amikor nem érezték kielégítőnek Polics József polgármester válaszait, kiabálni kezdtek. Ezt követően egy rokkant bányász a polgármester asztalához ment, és arcon ütötte őt – adta hírül a bama.hu.

Polics József az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy az egyik résztvevő, akit egyébként ő korábbról ismert, megütötte a fórum alatt. Mint mondta, még gondolkodik azon, hogy tesz-e rendőrségi feljelentést az eset miatt.

A bama.hu beszámolója szerint a polgármestert megütő volt bányászt még az este folyamán gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, ellene a lap beszámolója szerint büntetőeljárás indul.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.