A Budaörsi Infó Választási Különszáma a napokban kerül a postaládákba!

(Budaörs, 2024. május 27. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó májusban rendkívüli hónapot zárt. A helyi önkormányzati választásokra való tekintettel ebben a hónapban két lapszámmal jelentkeztünk. Választási Különszámunkban négy polgármesterjelölt és 51 képviselőjelölt bemutatkozását ismerhetik meg, így egyetlen kiadványból a budaörsiek képet alkothatnak az összes indulóról!

 

 

Az ingyenesen a postaládákba kerülő 28 oldalas kiadványunkban minden budaörsi önkormányzati képviselő-, illetve polgármesterjelölt egyenlő lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon a választóknak. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag. Ezeket változtatás és szerkesztés nélkül közöltük.

A szolgáltatásért és az egyedi fotózásért az interjúalanyoknak nem kellett fizetniük! Az országosan egyedülálló kiadvány megjelenését Budaörs Önkormányzata is támogatta. A választáson indulók még hirdethettek is pluszban különszámunkban, néhányan éltek is ezzel a lehetőséggel.

 

A 2024-es Választási Különszámunkban a négy polgármesterjelölt és 51 képviselőjelölt bemutatkozását ismerhetik meg.

 

 

valaszasikulonszam2024 (5)

 

valaszasikulonszam2024 (6)

 

A jelöltekkel készült anyagokat hamarosan megtalálják itt a Budaörsi Infó Online-on is. Keressenek rá az Önöket érdeklő indulók nevére és választókörzetük számára!

 

 

valaszasikulonszam2024 (3)

 

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek június 9-én.

Ebben segítségükre lehet a Budaörsi Infó Választási Különszáma is!

 

 

valasztasi_kulonszam_2024

 

 

valaszasikulonszam2024 (2)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.