MSZP: a Fidesz kérjen bocsánatot a magyaroktól!

Az MSZP szerint nem Mesterházy Attilának kell bocsánatot kérnie, hanem a Fidesznek és Orbán Viktornak, “a nemzetet megosztó és a magyar embereket elszegényítő intézkedései miatt” – reagált Török Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője a Kovács Péter fideszes képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

 

A kormánypárti politikus bocsánatkérésre szólította fel az MSZP elnökét Szanyi Tibor szocialista képviselő gyulai kijelentései miatt .

Szanyi Tibor kedden Gyulán, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén azt mondta az Indexnek, hogy anyanyelvükön, románul fogja köszönteni a kormány melletti békemenet egyes résztvevőit.

Török Zsolt vasárnapi közleményében azt írja: az elmúlt három év alatt a Fideszt a rombolás, a jogtiprás, a növekvő árak és a csökkenő bérek jellemezték, s mivel ezzel szembesíti őket az MSZP és egyre több ember, így folyamatosan gyűlölködnek, vagy próbálják elterelni a figyelmet károkozásaikról.

Az újabb figyelemelterelő akciók sorába illeszkedik – folytatódik a közlemény -, hogy a külhoni magyarság ügyét helyezik a kommunikációjuk középpontjába. Hiába akarják azonban a valótlan vádjaikkal elterelni a figyelmet, az emberek tudják, hogy Orbán Viktor ki-, és ma már beszámíthatatlan politikája miatt élnek egyre rosszabbul. Ha valakinek ma bocsánatot kell kérnie, az a Fidesz és Orbán Viktor, a nemzetet megosztó és a magyar embereket elszegényítő intézkedései miatt – teszi hozzá Török Zsolt.

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy kérjen bocsánatot, amiért megalázza és kihasználja a külhoni magyarok ügyét pártpolitikai játszmáihoz; amiért importált tüntetőket használnak fel és finanszíroznak; amiért éket vert magyar és magyar közé itthon és a határon túl.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.