Megújul a BSC

Ígéretéhez híven új, egységes honlappal jelentkezik a Budaörsi Sport Club. Ez mellett a BSC már a Notebookon is mindenki számára elérhető.

 

Az idei évben több változás is történt a Budaörsi Sport Club életében. 2012. március 20-án egy

Tisztújító Közgyűlés keretében döntöttek az új elnök választásról. A vezetői feladatokat jelenleg
Somlyó Gergely látja el. Az elnökségben pedig Budaörs város alpolgármestere, Decathlon
Magyarország ügyvezető igazgatója, és számos szakosztályvezető is helyet foglal.

Az új vezetőség nemrég mutatkozott be a nyilvánosság előtt. A sajtótájékoztatón Somlyó Gergely elmondta, hogy hamarosan elindul a BSC hivatalos honlapja is. Korábban tett ígéretüket betartva, hosszú fáradtságos munkának köszönhetően, mára elkészült az új, a korábbinál sokkal korszerűbb és modernebb honlap (www.budaorsisc.hu). A weblap mostantól aktív, így minden érdeklődő számára elérhető.

A különböző szakosztályok adatai mellett, ezentúl a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb hírek, információk is megtalálhatók. Mindenkinek lehetősége nyílik a szakosztályok saját weboldalainak megtekintésére, hiszen egy kattintással már át is irányít minket a honlap. Ezenfelül a BSC mostantól elérhető a Facebook-on (www. facebook.com/ BudaorsiSportClub) is.

A már lezajlott eseményekről, rendezvényekről, múltbéli történésekről, közelgő sporteseményekről, elért eredményekről egyaránt naprakész adatokat lehet olvasni. Az oldalon főként a központi programsorozatokról kívánnak bővebb tájékoztatást adni, illetve minden közelgő mérkőzés időpontja is megtalálható lesz a versenynaptárban.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.