Új vezetők a Budaörsi Rendőrkapitányságon és a Budakeszi Rendőrősön

A 2012. szeptember 18-án, a Budaörsi Rendőrkapitányságon megrendezett konzultációs fórum bemutatkozott az újonnan kinevezett budaörsi rendőrkapitány, valamint a budakeszi rendőrőrs-parancsnok.

A belügyminiszter úr 2012 áprilisában – a rendőrségi feladatok végrehajtásával kapcsolatos évértékelő rendezvényen – feladatul határozta meg, hogy az ország valamennyi településén konzultációs fórumokat kell tartani. A miniszter úr utasítása szerint a fórumokat első ízben most 2012 szeptemberében, majd ezt követően negyedévente rendezik meg az alábbi területi csoportonként.

Az első, 2012. szeptember 18-án 10.00 órakor a Budaörsi Rendőrkapitányságon megtartott konzultációs fórumra meghívták Budakeszi, Páty, Perbál, Zsámbék, Tök, Budajenő, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Telki települések képviselőit.

Azzal a pozitív meglepetéssel vette kezdetét a konzultációs fórum, hogy új budaörsi rendőrkapitány, valamint új budakeszi rendőrőrs-parancsnok került kinevezésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2012. szeptember 16-i hatállyal Galuska-Tomsits László r. ezds. urat bízta meg a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetésével. A budakeszi rendőrőrs-parancsnoki beosztással – szintén a fenti naptól – dr. Medveczki Zsolt r. őrgy. urat bízták meg.

Mindkét frissen megbízott rendőri vezető nagy szakmai tapasztalattal és vezetői gyakorlattal rendelkezik, jól ismerik az irányításuk alá rendelt rendőri szervezetet. Galuska-Tomsits László r. ezds. úr néhány évvel korábban már vezette a Budaörsi Rendőrkapitányságot, majd ezt követően, egészen a közelmúltig, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója volt. Dr. Medveczki Zsolt r. őrgy. úr személyében régi/új rendőri vezetőt köszönthetünk, hiszen 2010-ig volt a Budakeszi Rendőrőrs parancsnoka, ezt követően a Budaörsi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, majd a közelmúltig a Pilisvörösvári Rendőrőrs parancsnoka volt.

(ÖS)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.