Irányíthatatlanná vált egy BKV-busz a Boráros téren

Harminc méter után sikerült megállítania a sofőrnek a fővárosi Boráros téren azt a BKV-buszt, amelynek műszaki hiba miatt maximumra felpörgött a motorja, előretolva ezzel a csuklójánál derékszögbe álló járművet, amelyen utasok is voltak.

 

Az MTI megkérdezte a történtekről a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécserét, aki azt mondta, műszakilag meghibásodott az autóbusz, személyi sérülés nem történt.

Az MTI helyszínről származó információi szerint műszaki hiba miatt maximális fordulatra pörgött az 55-ös busz motorja, és a csuklójánál derékszögbe álló járművet 30-35 méter hosszan tolta előre. A busz csuklója is felnyílt az utastérben, felgyűrve ezzel a jármű padlózatát.

Végül a sofőrnek sikerült megfékeznie a buszt, amelyet utána elvontattak a helyszínről.

Budapest, 2012. július 14. Csuklójánál derékszögben álló autóbusz a fővárosi Boráros téren. A sofőrnek harminc méter után sikerült megállítania a járművet, amelynek műszaki hiba miatt maximumra felpörgött a motorja, előretolva ezzel a csuklójánál derékszögbe álló járművet, amelyen utasok is voltak. A busz csuklója is felnyílt az utastérben, felgyűrve ezzel a jármű padlózatát, de személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Budapest, 2012. július 14. A fővárosi Boráros téren műszakilag meghibásodott autóbusz felgyűrt padlózata és felnyílt csuklója. A busz sofőrjének harminc méter után sikerült megállítania a járművet, amelynek műszaki hiba miatt maximumra felpörgött a motorja, előretolva ezzel a csuklójánál derékszögbe álló járművet, amelyen utasok is voltak, de személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.