“BUDAÖRSI ÉPÍTÉSZEK, BUDAÖRSI ÉPÍTÉSZET” kiállítás

2012. október 8-25. között a Városháza Aulájában megrendezendő kiállításon láthatóak lesznek az elmúlt húsz évben épült modern budaörsi épületek, de lehetőséget kapnak a bemutatkozásra a helyi építészek is.  A szervezők és Budaörs főépítészének felhívása

 

Tisztelt Budaörsi Építész!

Városunk az elmúlt 20 évben nagy változásokon és komoly fejlesztéseken ment keresztül, aminek eredményeként a lakosság száma és összetétele is jelentősen megváltozott. Ennek ellenére – minden bizonnyal a főváros közelsége miatt – alig volt olyan rendezvény, amelyik az itt élő építészekről, vagy az itt megvalósult kortárs épületekről szólt volna.

Emiatt fogalmazódott meg a gondolat, hogy idén — az Építészet Hónapjának második felében – egy kiállítás keretében – bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk az itt élő építészeknek, és bemutassuk azokat a Budaörsön, magas színvonalon megvalósult épületeket, amelyek közül jónéhány országosan is komoly szakmai elismeréseket kapott.

A kiállításnak a BUDAÖRSI ÉPÍTÉSZEK, BUDAÖRSI ÉPÍTÉSZET címet adtuk, és azt 2012. október 8-25. között a Városháza Aulájában kívánjuk megrendezni.

Budaörsön élő építészként arra kérjük, segítsen a kiállítás anyagának összeállításában, és 2012. július 31.-ig küldje el ötleteit, valamint jelezze részvételi szándékát a budaorsi.epiteszek@gmail.com e-mail címen.

Ezt követően a kiállítók létszámának függvényében tudjuk majd megadni a kiállítás paramétereit, a kiállítható tablók méretét, számát és az esetleges szponzorációs lehetőségeket.

A kiállítási anyag várható leadási ideje: 2012. október. 3.

Üdvözlettel:

                      Csík Edina                                                                         Papp Dávid Béla

Budaörs Város Főépítésze                                             okl. építész tervezőművész

a kiállítás védnöke                                                        a kiállítás szervezője

Budaörs, 2012. június 29.

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.