Szomszédbosszantó tankparkoló

A saját háza előtt “tankol”, pontosabban parkol  tankkal egy férfi Nagy-Britanniában szomszédjai bosszúságára.  A csendes  kisvárosban, Wolvercote-ban lakó férfi 10 ezer fontért  (3 millió  forintért) vette a járművet – használtan. A brit  hadseregé volt, és az  1960-as években használták. A páncélos  lánctalpas “jószág” három  személyautónyi hosszúságú  és óránként 36 kilométeres csúcssebességre  képes.

Gazdája  nem ezzel jár munkába – már csak azért sem, mert  nyugdíjas,  hadmérnökként dolgozott -, de néha megjáratja “vasszörnyét”.  Az utcabeliek attól tartanak, hogy tönkreteszi az aszfaltot, emellett  félelmetesnek ítélik a jármű látványát – egy kisgyerek  meg is kérdezte  anyukáját, hogy háborúban áll-e az ország.

A  szomszédok azt is nehezményezik, hogy három autó helyét is  elfoglalja a hadimasina. Panaszt is tettek a rendőrségen, csakhogy  az  tehetetlen, mivel a férfi parkolósávban állatja tankját,  nem akadályozza  a forgalmat és nem más háza előtt parkol.  Ráadásul minden papírja  megvan a járműnek, a forgalmija érvényes.

Tulajdonosa  egyébként azt tervezi – legalábbis szomszédainak azt  mondta  -, hogy katonai bemutatókra akarja el-elvinni – adta hírül a  The  Daily Telegraph című brit lap.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.