Útfelújítások kezdődnek Budaörsön

(Budaörs, 2023. május 26. – Budaörsi Infó) Városunk főútja, a Szabadság út hatalmas forgalmi teherrel küzd napról napra. Aki a kora reggeli órákban, vagy délután, a munkaidő befejezésekor szeretne autóval eljutni A pontból B pontba, annak bizony sokszor a dugóban kell időznie. Ennek következtében az utak lassan, de biztosan elhasználódnak.

Dr. Tóth Ferenc, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az Önkormányzat a Szabadság utat utoljára több mint tizenöt éve, saját pénzből újította fel, annak ellenére, hogy állami kezelésben van.

tothferenc2019

„Az elmúlt években többször kértük a Közutat, hogy tegyenek valamit, mert megint borzalmas az út minősége! Most egy jó hírrel szolgálhatunk!

A Tulipán utcától visszafelé a város elejéig, a Közút városunk együttműködésével felújítja az érintett rossz állapotú szakaszt!

Ennek során felmarják az útburkolatot, a fedlapokat szintbe hozzák, szegélyeket javítanak és végül új aszfaltpárna kerül a felületre!”

zebra

A munkák előreláthatólag pár héten belül megindulnak.

A nyár folyamán más szelvényeken is lesznek a főúton munkálatok: a Károly király utcai körforgalomnál, és a Kötő utca környékén, tudtuk meg a képviselőtől.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.