Izgalmas meccsen, büntetőből kapott góllal maradt alul a BSC a Veszprémmel szemben

(Budaörs, 2023. február 27. – Budaörsi Infó) A BSC számára hármas hazai pályás mérkőzés-sorozat indult 26-án vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoport 23. fordulójával. A papírforma szerinti legnehezebb feladatnak, rögtön ez az első mutatkozott, hiszen a bajnoki címért versenyben lévő, a tabellán 2. helyet elfoglaló Veszprém látogatott Budaörsre.

 

A papírforma így érvényesült: Practical VLS Veszprém büntetőből rúgott góllal 1-0-ra legyőzte a házigazda Budaörs együttesét.

A veszprémiek kilenc mérkőzés óta veretlenek, az eddigi két idei bajnokijukat megnyerték, legutóbb a Zalaegerszeg II.-t verték 3-0-ra. A 22 forduló alatt ők kapták a legkevesebb gólt (15-öt).

A BSC számára egy kilencmérkőzéses veretlenségi széria szakadt meg a múlt heti, Nagykanizsa elleni vereséggel és 33 ponttal a 10. helyre kerültek a tabellán.

A parázs hangulatú mérkőzésen a 0-0-ás első félidőt követő fordulás után a BSC hátrányba került, Vida piros lapot kapott.

A hatvanadikban percben a budaörsiek ellen ítélt tizenegyest a bíró tizenhatoson belüli szabálytalanságért. Iszlai értékesítette azt (0-1).

A 74. percben kiegyenlítődött a létszám: Dobsát kiállították a második sárga lapja után.

A Budaörs edzőjét, Bekő Balázst szintén kiállította a játékvezető reklamálás miatt.

Az utolsó percekben mindent megtett a BSC az egyenlítésért, de a végeredmény maradt 0-1.

 

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 23. forduló:


Budaörs–Practical VLS 0-1 (0-0)


Budaörs, Városi Stadion. Vezette: Szilágyi (Kövér, Kovács Z.)

 

Budaörs: Tóth G. – Lami, Jász (Soltész, 55.), Murai, Várai (Erdey, 36.), Horváth E. (Csillag, 8.), Szamosi, Halácsi (Klausz, 55.), Hoszpodá, Vida, Gula (Tóth B., 55.).

Vezetőedző: Bekő Balázs.

 

Practical VLS: Héninger – Dobsa, Zachán, Gulyás, Molnár B. (Tóth L., 75.), Major (Horváth H., 85.), Gálfi (Bakos, 55.), Bartusz (Balázs, 55.), Baldauf, Dömötör, Takács (Iszlai, 55.).

Vezetőedző: Pető Tamás.

 

Gólszerző: Iszlai (60. – büntetőből)

 

A veszprémiek trénere, Pető Tamás a lefújást követően azt nyilatkozta a veszpremfoci.hu-nak, hogy elégedett csapata teljesítményével, játékosai kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak.

 

Bekő Balázs értékelése:
„Jó csapat a Veszprém, ám érzésem szerint nem érdemeltünk vereséget ezen a mérkőzésen. Küzdőszellemben, fegyelmezettségben és akarat terén is előreléptünk. A jövőben is hasonló felfogásban kell játszanunk, azonban még jobban ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy sikeresek legyünk. Számos problémával küzdünk, de örömteli, hogy vannak visszatérő játékosaink.”

 

A BSC 33 ponttal a tabella 11. helyén áll.

A következő fordulóban a Teskánd látogat Budaörsre. A mérkőzést vasárnap (03.05.) 14 órától játsszák.

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.