Júliusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022. július 12. – Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg a lehetőségeket, és töltsék meg a malacperselyt!

 

 

1. pályázat: 

A levelezés és hírközlés történetének korai emlékeit őrző Postamúzeum pályázatot hirdet pályakezdő, fiatal művészek számára: a kommunikáció változásaira keressük a választ az Y és Z generáció nézőpontjából. Melyek az internetes kommunikáció lelki hatásai? Vajon biztonságban érezhetjük-e az adatainkat? Mit jelent a 21. században a levéltitok? Hogyan élitek meg a családi, szerelmi, baráti viszonyaitokban a chates kapcsolattartást? Vagy lázadók vagytok, és továbbra is papírra írtok? A témával kapcsolatban szabad asszociációra hívunk, de arra is kíváncsiak vagyunk, ha egyszerűen csak olyan témák foglalkoztatnak művészetedben, mint az üzenet, a titok, szavak, írás, vagy ha az online teret vagy social médiát alkotóelemként használod fel.

A pályázat határideje: 2022. szeptember 15.

Bővebb információért kattints ide!

 

2. pályázat: 

Pályázat méhcsaládok ökoszisztéma-szolgáltató képességének fejlesztésére (VP3-14.1.2-22). A pályázat támogatást nyújt a méhek jólétét szolgáló higiéniai, állatvédelmi körülmények, feltételek biztosításához.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 10 milliárd Ft.

A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 7500 db

Pályázatok benyújtása: 2022. június 20. és 2022. július 19. között.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

3. pályázat: 

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Az igényelhető/elnyerhető támogatás összege: minimum 100 000,- Ft, maximum 10 000 000,- Ft (pályázatonként)

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. pályázat: 

3 millió Ft díjazásban részesül a drámapályázat nyertese.

Olyan műveket várnak, amelyek a Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert életének, szegedi tartózkodásának, tevékenységének állítanak emléket, és megjelenítik az egyetem korabeli társadalmi környezetét. A művek ezen felül korhűen ábrázolják Klebelsberg Kuno egyetemalapító szerepét, kapcsolatát Szent-Györgyivel.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. pályázat: 

Pályázat hírszolgáltatók, digitális újságírással foglalkozó civil szervezetek, vállalkozások és egyéni vállalkozók részére.

A pályázat célja az innovatív újságírási megoldások és projektek támogatása, a fenntartható és sokszínű hírközlés és ökoszisztéma megteremtése.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.