Fekvőrendőr került a Csillag utcába is Budaörsön

 

(Budaörs, 2022. június 2. – Budaörsi Infó) Budaörsön az Alsóhatár úti fekvőrendőr kihelyezése után egy másik helyen, a Csillag utcában is a napokban új forgalomcsillapító eszköz került kihelyezésre az ott élők kérésére.

 

 

Dr. Tóth Ferenc, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ennek helyszíne a Szegfű utca irányából futó kis köz és a Csillag utca kereszteződése.

 

„A környék alapvetően csendes és nem mindig forgalmas. Sajnos azonban ez is veszélyt rejthet magában, hiszen, ha valaki elgondolkodva, telefonálva vagy zenét hallgatva éppen nem a közlekedésre figyelve kilép az átjáróból a Budapesti út felől egyirányú Csillag utcára, akkor egy oldalról érkező  autó személyi sérüléssel járó balesetet okozhat neki.

 

 

tothferenc2019

 

Ennek megelőzése miatt került kihelyezésre a fekvőrendőr, ami a sebesség csökkentésére kényszeríti a kereszteződéshez érkező autóst,  valamint a bukkanó meglétére felhívó előjelző tábla is már áll. Az utca elején egyébként már eddig is sebességkorlátozó tábla hívta fel a figyelmet a Budapesti út irányából érkező autók számára.”

 

 

alsohatarutca

 

 

Bízzunk benne, hogy ebben a kereszteződésben is sikerül a balesetveszélyes helyzeteket elkerülni.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.