Kiállítások egy budaörsi cukrászdában – Fischer Veronika mesevilága

(Budaörs, 2022. május 31. – Budaörsi Infó) Budaörsön egy helyi cukrászda úgy döntött, hogy otthont ad a feltörekvő művészek számára, így szombaton egy budaörsi fotós gyermekekről készült fotóit csodálhatjuk meg sütizés közben.

 

 

Az első kiállító a 11 éves Karácsony Szófia volt, aki a Herman Ottó általános iskola tanulója. Ő a festményeit mutatta be.

A következő kiállítás  június 4-én 16 órakor nyitja meg kapuit a Szivárvány utca 1. szám alatt.

A fotókiállításon megismerkedhetnek Fischer Veronika munkásságával, hobbijával, tehetségével, ahol az egyszerű képekből egy igazi tündérvilág kerül elénk.

 

 

veronikafoto2

 

A képek színesek, élnek és csodálatosak lesznek az ajánló szerint.

A megnyitó alkalmával lehetőség nyílik találkozni magával a művésszel, Veronikával, akinek nem csak hobbija, de munkája is egyben a hivatás.

Róla már korábban is olvashattak a Budaörsi Infó hasábjain a koronavírus-járvány idején.

Fischer Veronika a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a legkedvesebb témái a gyerekek és a mesevilág. A tündérek, angyalok és a természet.

 

 

VERONIKA3

 

„A képek megalkotása közben egy olyan helyen járok ahova nem mindenki juthat el. A magasabb világok birodalmába ahogy tündérek, manók és más entitások vannak. Ahol a tiszta szeretet az Isteni is megmutatkozik.”

 

Melyik részét szereted a legjobban a fotózásnak? 

„Az összes részét szeretem a fotózásnak, előkészületeket tervezést, képalkotást és utómunkát is, de mégis legjobban azt szeretem, ahol az átlagtól eltérő kreativitási lehetőség van. Vagy mesés természet, környezet.

Számomra az olyan mintha egy élő festményben léteznék.”

 

Van kedvenc képed?

„A kiállított képek közül mindegyik a kedvencem, de talán a kisfiú a nagyítóval. Kisfiam van a képen, a kedvenc könyvem és a kis hörcsögünk. Emlékszem milyen harmonikus közös munka volt. Mindenki együttműködött. Könnyedség és vidámság volt a jellemző hangulat a fotó elkészítésekor. Pedig a hörcsög mindig ellenkező irányba akart elfutni a képből.”

 

Mi lesz a kiállított képek sorsa miután véget ér a kiállítás?

„Terveim szerint a hamarosan nyíló fotóstúdióm falát fogják ékesíteni.”

 

 

A képeket négy hétig lehet megtekinteni a Szivárvány utca 1. szám alatt.

 

(Budaörsi Infó)

 

 


 

Korábbi cikkünk:

Segítsük a budaörsi vállalkozásokat! – Fischer Veronika: Legyen minden megújult és a réginél sokkal nemesebb!

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.