BKK: május 1-jén az ünnepnapi menetrend szerint járnak a fővárosi közösségi közlekedés járatai

Május 1-jén az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közkedési Központ (BKK) járatai, a 3-as metró pedig Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között jár, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótló busszal lehet utazni – közölte a társaság.

 

A BKK közleménye szerint a jó idő beköszöntével több, kiemelt szabadidős helyszíneket érintő járat is sűrűbben közlekedik e hét végétől.

Szombattól a Normafához közlekedő 21A autóbusz hétvégén a kora esti órákban is gyakrabban indul. A 212-es busz hétvégén hosszabb ideig, este hét óráig jár a Normafához. A Margitszigetet érintő 26-os busz hétköznap délután sűrűbben jár, emellett hétvégén szintén gyakrabban indul, valamint csuklós buszok közlekednek a vonalon.

Közölték, újra jár a 226-os autóbusz a Nyugati pályaudvar és az Óbudai-sziget között a Margitszigeten keresztül. A járat csak hétvégén, 30 percenként közlekedik.

Hétvégén a Városligetben megrendezett programokhoz kapcsolódva a 72M trolibusz vonalán részben nagyobb, csuklós járművek közlekednek, az 1-es metró mellett trolibusszal is megközelíthető a Városliget.

A BKK emlékeztetett arra is, hogy szombattól ismét közlekedik a fogaskerekű.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.