Bonis Bona-díj: február 28-ig meghosszabbítják a jelölési határidőt

Február 28-ig meghosszabbítják a jelölési határidőt a Bonis Bona – a nemzet tehetségeiért és a tehetségbarát önkormányzat díjakra – közölték a szervezők.

 

 

Az idén immár kilencedik alkalommal meghirdetett pályázat jelképezi és ismeri el azt a munkát, amelyet a tehetséggondozásban részt vevő pedagógusok, szakemberek és önkormányzatok végeznek a kiemelkedő magyar fiatalok tehetségének kibontakoztatásáért.

A Bonis Bona-díjra azoknak a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző pedagógusoknak, szakembereknek a jelölését várják, akik legalább öt éve a tehetséggondozásban dolgoznak.

A jelölések folyamata nem változott, továbbra is három nyílt kategóriában Kiváló tehetséggondozó, Kiváló tehetségfejlesztő és Kiváló tehetségsegítő – várják az ajánlásokat, meghosszabbított határidővel, február 28-án 12 óráighttps://bonisbona.tehetsegunk.hu/ oldalon.

 

A Tehetségbarát Önkormányzat elnevezésű díjat olyan önkormányzatok nyerhetik el, amelyek folyamatosan segítik a tehetséges fiatalok felkutatását, támogatását, és példamutató együttműködést folytatnak a tehetséggondozó szervezetekkel.

 

A tehetségbarát önkormányzat címmel járó elismerés mellé 1 500 000 forintos támogatást is kapnak a nyertes önkormányzatok, amit a tehetséggondozással járó tevékenységükre fordíthatnak.

 

Az ajánlásokathttps://tehetsegunk.hu/ oldalon várják ugyancsak február 28-ig.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.