Ősszel lehet az újabb Nagyon Nagy Szemétszedés Budaörsön – Az állam elutasította a szervezők pályázatát

(Budaörs, 2021. április 8. – Budaörsi Infó) 2021. február 27-én szombaton volt az I. NAGYON-NAGY BUDAÖRSI SZEMÉTSZEDÉS, amit a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület szervezett nagy sikerrel. Tíz tonna szemetet gyűjtött össze a szemétszedő népes csapat Budaörsön. A szervezők bíztak benne, hogy állami pályázaton forrást nyerhetnek a folytatáshoz. A következő szemétszedés felmerülő költségeit már abból gondolták finanszírozni. 

 

 

Betlehem Csaba, az Egyesület vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy azért pályáztak az állami „Tisztítsuk meg az országot” pályázatra, hogy a kis értékű eszközökön túl vadkamerákat és informatív táblákat is ki tudjanak helyezni Budaörsön.

„A pályázaton sajnos nem nyertünk, még várjuk a tájékoztatást azzal kapcsolatban, hogy kik lettek a győztesek. Budaörs Város Önkormányzatának a civil szervezetek részére kiírt pályázatán is indultunk. Itt maximálisan 500 000 Ft-ot lehet elnyerni. Bízunk benne, hogy ez sikerülni fog!”

 

 

NAGYONNAGYszemetszedes210227betlehemcsaba (2)

 

Az ATV a témával foglalkozó riportjából kiderül, hogy „Tisztítsuk meg az országot” pályázatra 370 pályamunka érkezett az országból, több mint 5,5 milliárd forintnyi támogatási igénnyel. Beszámoltak róla, hogy a budaörsi egyesület a sikeres tevékenységük ellenére nem nyert a pályázaton.

 

 

NAGYONNAGYszemetszedes210227 (7)

 

A legutóbbi szemétszedésen körülbelül száz család 250-en fővel vett részt. Az Egyesület novemberre tervezi a következő szemétszedést.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.