Látogatási szabályok a Budaörsi Egészségügyi Központban március 8-tól

(Budaörs, 2021. március 8.  – Budaörsi Infó) 2021. március 8-ától a központi járványügyi intézkedésekkel összhangban a Budaörsi Egészségügyi Központban a cikkben olvasható látogatási szabályok érvényesek.

 

Az intézményben csak azok a páciensek tartózkodhatnak, akik előjegyzés vagy sürgősségi igény alapján ellátást vesznek igénybe.

Kísérők, családtagok belépésére nincs lehetőség.
Kivételt képeznek a gyerekek és azok a betegek, akik magukat csak korlátozottan tudják ellátni. Az ő esetükben egy (egyetlen) kísérő belépése megengedett.
Az egynapos sebészeti ellátás esetében változatlanul érvényben van a posztoperatív megfigyelőre vonatkozó látogatási tilalom. Kizárólag az elbocsátás – és ha feltétlenül szükséges, az érkezés – alkalmával léphet az intézménybe egy kísérő a páciens támogatására.

Egy időpontban maximum két beteg hozzátartozójának engedélyezett az előtérben való tartózkodás legalább 1,5 méteres távolságot megtartva, sebészi orr-száj maszkot viselve.

Kérik, hogy a hozzátartozók ne várják meg a beavatkozás és a megfigyelés teljes időtartamát, hanem a személyzettel egyeztetett időpontban érkezzenek a betegért a bejárati pontra.

Az intézmény főbejáratnál kialakított szűrőpont továbbra is ellátja feladatait: maszk ellenőrzése, ill. biztosítása, testhőmérséklet ellenőrzése, kézfertőtlenítés, tájékoztatás a viselkedési szabályokról.

 

budaorsi_egeszsegugyi_kozpont_jump_2019dec12

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.