Elindult a Vöröskereszt Pest megyei adománykampánya COVID Harcos ajándékokkal!

A Pest megyei vöröskeresztesek járványügyi védekezésének támogatására elindult az adománykampány, amelyben COVID Harcos ajándékokkal lepik meg a felajánló segítő angyalokat.

 

 

A mindennapok során megváltoztak a vöröskeresztesek feladatai, illetve a munkavégzési körülményei, amelyek bizony további korlátokat és kihívásokat jelentenek annak érdekében, hogy minél többet tudjanak segíteni.

Ez alkalommal a munkavállalóik védőeszközeinek támogatásához kérnek segítséget.

Pest megyében a szociális ellátórendszerükben hajléktalanokat ellátó intézményeket, Családok Átmeneti Otthonait illetve utcai gondozó szolgálatot tartanak fent. Emellett teljes Pest megyét lefedve 7 területen tevékenykednek területi kollégáik, Budapesten pedig az Igazgatósági csapat tartja a frontot.

75 munkavállaló dolgozik a Pest megyei csupaszív csapatban a szociális segítségnyújtás, gyermekvédelmi feladatok, segélyezési akciók, elsősegély oktatás, bemutatók és vizsgáztatás, véradásszervezés és emblematikus tevékenységek kapcsán. Az ő védelmük érdekében folyamatosan biztosítani kell a védőfelszerelést és a fertőtlenítő szereket, amelyek sokszor nagyobb kiadásokat jelentenek.

Ezért egy szuper adománygyűjtő kampányt indítottak a limitált ajándékkészlet erejéig. Amennyiben az adományozó kitölti az űrlapot és 2000 Forint felett támogatja a Szervezetet a megadott számlaszámukra utalva, most szuper COVID Harcos maszkot, Superhuman nyakpasszt, vagy Felület/Fertőtlenítő Hősvegyületet tudnak hálás szívvel eljuttatni érte.

 

További információért,  és az űrlap letöltéséhez kattintsanak ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.