Hétvégén Shakespeare művek is láthatók online az Interferenciák Fesztiválon

A hétvégén három Shakespeare-előadás is megtekinthető online az Interferenciák Fesztiválon.

 

 

A 7. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál olyan rendezők előadásaival folytatódik, mint Michal Docekal, Krystian Lupa, Tompa Gábor, Silviu Purcarete, Alexandru Darie, Milo Rau és Leta Popescu – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

A Horizontok szekcióban két operaelőadás szerepel, Ivan Acher Sternenhoch című eszperantó nyelven megszólaló operája Michal Docekal rendezésében, valamint a Kolozsvári Magyar Opera előadásában Ravel egyfelvonásosai A pásztoróra / A gyermek és a varázslat Tompa Gábor rendezésében.

A Horizontok szekcióban a Kolozsvári Állami Magyar Színház két Shakespeare előadása látható, A velencei kalmár Tompa Gábor rendezésében és a Julius Caesar Silviu Purcarete rendezésében.

Az OFF programban a Lát(hatatlan) című kollázs-előadást tekinthetik meg az érdeklődők Leta Popescu rendezésében, amely az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Facebook és Vimeo csatornáján lesz elérhető.

Az UTE30 szekció az Európai Színházi Unió tagszínházaitól olyan produkciókat mutat be, mint az Alexandru Darie rendezte Téli rege, A játszma vége Krystian Lupa rendezésében és Tompa Gábor Leonce és Léna rendezése.

Az előadások megtekintése ingyenes, a http://www.interferences-huntheater.ro oldalon. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.