Online Lámpaláng koncert a PostART-on

(Budaörs, 2020. november 18. – Budaörsi Infó) A Lámpaláng zenekar koncertjét online lehet megnézni pénteken (november 20.) 20.00-tól a PostART közösségi oldalán!

 

A Lámpaláng zenekar XX. századi és kortárs költők verseit zenésíti meg egyedi, mégis fogyasztható, könnyűzenei formában. A közönség visszajelzései alapján műsoruk bulizós, egyben minőségi, mély, kulturálódásra is teret adó. Dalaik igényesek, de slágeresek, koncertjeiken megénekeltetik és megmozgatják a közönséget is. Több könnyűzenei műfajt ötvöznek, de előszeretettel nyúlnak népzenéhez is, így kapva egy különleges, helyenként világzenei egészt.

 

„…az egyik nagy csúcspont Ady Endre Elfogyni az ölelésben c. verse volt, ott nyílt ki leginkább az a titkos szelence. Aztán rögtön követte egy csodálatos Radnóti-vers…”

 

„Alapvetően a zene lüktetését, ritmusát, még talán jellegét is Martin szabja meg. Számomra mindig óriási élmény virtuóz gitárjátéka, jazz és rock feeling érdekes egyvelege, egyszerre lírai és feszes, dögös.”

 

„Nóri az egyik legördögibb hangszerrel, hegedűvel borzolja a kar- és hátszőrzetet.”

 

„Orsi csodálatos hang, vonzó megjelenés és olyan mély lélek, akkora kisugárzás, szenvedély, hogy megtántorodok tőle, akkor is, ha ülök. Húz, húz magával, mélységek és magasságok Úrnője. Elvisz a világból. A vidámabb, játékosabb dalokat bájosan, tündérin énekli.”

 
A zenekar tagjai:

Tóth Orsi (ének)
Kristóf Martin (gitár)
Garai Nóra (hegedű)
Horváth Károly (basszusgitár)
Csintalan György (dob)

 

 

A koncert a Köszönjük, Magyarország program részeként valósul meg!

 

Ingyenes!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.